vineri, 1 februarie 2013

Sanatate prin calitate

Sanatatea reprezinta cheia de bolta a calitatii vietii. Aceasta nu poate fi mentinuta sau cel putin ameliorata decat prin subscrierea la un mod de viata care nu face rabat de la calitate. Mentinerea unui inalt standard calitativ poate fi o sarcina destul de laborioasa in conditiile crizei economice care impune nenumarate masuri de austeritate atat consumatorilor cat si producatorilor. Prin urmare, in contextul actual daca dorim o cuantificare fidela a calitatii vietii din care o parte esentiala se regaseste in calitatea alimentelor nu putem exclude ustensilele de bucatarie, vesela si alte unelte specifice care influenteaza in mod dramatic calitatea hranei. Acestea trebuie sa asigure prezervarea calitatilor nutritive deopotriva cu prevenirea contaminarii microbiologice si chimice a alimentelor printr-o conceptie judicioasa care sa tina cont de conditiile de utilizare ale acestor indispensabile insotitoare ale meselor cotidiene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu